Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

SAMSUNSPOR NEREYE KOŞUYOR? 14 kayıp puan nasıl telafi edilecek?

Samsunspor

Samsunspor'da kötü gidiş bir türlü durdurulamıyor. Kırmızı beyazlılar, bugüne kadar oynadığı ligde oynadığı 5 maçta 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken; 1 puanla ligin dibine demir atmış durumda bulunuyor.

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Ligi'nde sezona istediği gibi başlayamayan Samsunspor'da kötü gidiş bir türlü durdurulamıyor. Kırmızı beyazlılar, bugüne kadar oynadığı ligde oynadığı 5 maçta 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken; 1 puanla ligin dibine demir atmış durumda bulunuyor. Art arda gelen başarısız sonuçlar takım içinde özgüven kaybına yol açarken camiada da büyük tedirginliğe sebep oluyor. Herkes Başkan Yüksel Yıldırım'ın önderliğinde atılacak adımlara odaklanmış durumda. 

İŞLER KÖTÜYE GİDİYOR 

Antalyaspor yenilgisi sonrası teknik direktör Hüseyin Eroğlu da sorgulanmaya başlayan isimler arasına girdi. Haftaya sahasında Gaziantepspor ile belki de sezonun en zor maçına çıkacak kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun işi oldukça zorlandı. Her hafta başka bir kadro ile sahaya çıkma alışkanlığına bürünen kırmızı beyazlı ekibin, Antep karşısında da sahaya nasıl bir on birle çıkacağı daha şimdiden büyük merak konusu oldu bile.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.