Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunsporlu taraftarları heyecan sardı! İmza şov çok yakında 

Samsunspor

Samsunspor’un büyük ortaklarından Yüksel Yıldırım’ın, ‘transferlerimiz 1 Temmuz’da başlıyor’ açıklamasından sonra taraftarlar şampiyonluk heyecanını yaşatacak bomba isimlerin açıklanmasını beklemeye başladı.

Samsunspor Haber – Samsunspor’un büyük ortaklarından Yüksel Yıldırım’ın, ‘transferlerin 1 Temmuz’da başlıyor’ açıklaması kırmızı beyazlı taraftarları büyük bir heyecana sürükledi. Samsunsporlu’lar şampiyonluk heyecanını yaşatacak bomba isimlerin açıklanmasını beklemeye başladı. Bu noktada Genel Menajer Mustafa Aztopal ve teknik direktör İrfan Buz’un büyük bir gizlilik içinde çalışmalarını yürüttüğü bilinirken; en geç bu hafta içinde bomba transferlerin kamuoyuna açıklanmasını bekleniyor. 

HERKESTE BÜYÜK BİR HEYECAN

Hatırlanacağı üzere Yıldırım Holding İcraa Kurulu ve Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım’ın bu konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde bir tweet’i vardı.  Yüksel Yıldırım mesajında “Biz YılPort Samsunspor olarak bu sene alacağımız tüm futbolcuları direkt olarak oynatmak için almak zorundayız. O nedenle Hocamız İrfan Buz ve Transfer Komitesi sık dokuyup ince elemek zorunda! Paramızı artık boşa atamayız. Transferlerimiz 1 Temmuz’da başlıyor! Sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.