Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunsporlu taraftarlara Adana'da taşlı saldırı

Samsunspor

Şehzadeler Taraftar Grubu'na Adana'da çirkin saldırı. Takımlarını A.Demirspor maçında yalnız bırakmayan; alınan 1 puanda büyük emekleri olan kırmızı beyazlı taraftarlar, Samsun'a dönüştü Adana Demirsporlu taraftarların taşlı saldırısına uğradı. 

Samsunspor Haber – Samsunspor Şehzadeler Taraftar Grubu, Adana Demirspor maçı çıkışında taşlı saldırıya uğradı. Takımlarını Adana Demirspor deplasmanında yalnız bırakmamak için yüzlerce kilometre yol giden kırmızı beyazlı taraftarlar, alınan 1 puanın sevinciyle statdan ayrıldı. Samsun'a dönmek üzere araçlarına binen Samsunsporlu taraftarlar, bir anda neye uğradığını şaşırdı. Kırmızı beyazlı taraftarların içinde olduğu minübüse taşlarla saldıran Adana Demirsporlu taraftarlar, daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. 

EMNİYET YETERSİZ KALDI 

Taşlama sırasında ufak çaplı yaralanan Samsunsporlu taraftarlara müdahale sağlık ekipleri tarafından orada yapıldı. Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Kenan Karpuzoğlu, “Emniyet yetersiz olduğu için sokak arasından gelerek arabamıza attıkları taş ile aracın camı kırıldı ve arkadaşlarımızda yaralanmalar oldu. Gerekli önlemi almayan emniyet güçlerini ve bu çirkin saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyorum” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.