Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunsporlu taraftarlar, yarın oynanacak K.Paşa maçına büyük ilgi gösteriyor... HEDEF 25 BİN TARAFTAR 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı taraftarlar, yarın oynanacak Kasımpaşa maçına büyük sabırsızlıkla bekliyor. Öyle ki; futbolseverler, hafta başında satışa çıkan Kasımpaşa maçının biletlerini hızla tüketiyor. 

Samsunspor Haber -Trendyol Süper Lig'de Adana Demirspor galibiyetiyle bir anda ülkenin gündemine oturan Samsunspor'da yarın oynanacak Kasımpaşa maçı büyük önem kazandı. Bu sezon istediği sonuçları alamayan ve taraftarlarını üzen kırmızı beyazlı ekip için lig yeniden başlıyor. Samsunsporlu taraftarlar, 19 Mayıs Stadı'nda yarın akşam oynanacak kritik Kasımpaşa maçına büyük ilgi gösteriyor. Kırmızı beyazlı futbolseverler, her zaman olduğu gibi bu maçta da takımını yalnız bırakmayacak. 

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMAYACAK

Yönetimin stada daha fazla seyirci çekebilme adına bilet fiyatlarında indirime gitmesinin ardından artan bilet satışları yüzleri güldürüyor. Samsunsporlu futbolseverler, yarın akşam saat 16.00 da oynanacak stresi yüksek bu maçta 25 bin seyirci hedefliyor. Kırmızı beyazı ekibin teknik direktörü Markus Gisdol da, taraftarın önemine vurgu yaparak, Süper Lig'deki mücadelelerinde desteklerini beklediklerini belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.