Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunsporlu taraftardan futbolculara mesaj var 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı taraftarların sosyal medya üzerinden yaptıkları yorumların ortak dili ise şu şekilde; "Takım olun. Olmayan fırsatlara sahipsiniz. Bindiğiniz otobüs, kaldığınız oteller daha neler neler. Kimse kendini dev aynasında görmesin."

Samsunspor Haber - Yılport Samsunsporlu taraftarlar, Amed Sportif Faaliyetleri deplasmanında alınan beraberlik ile birlikte sergilenen kötü futbola büyük tepki gösterdiler. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getiren kırmızı beyazlı taraftarlar futbolcuların rakiplerinin olmayan fırsatlara sahip olduklarını ifade ederek, 'KİMSE KENDİNİ DEV AYNASINDA GÖRMESİN' diye takıma seslendiler. ^

KENDİNİZE GELİN 

Kırmızı beyazlı taraftarların sosyal medya üzerinden yaptıkları yorumların ortak dili ise şu şekilde; "Takım olun. Olmayan fırsatlara sahipsiniz. Bindiğiniz otobüs, kaldığınız oteller daha neler neler. Kimse kendini dev aynasında görmesin. Bu lafımız oyunculara. Akıllı olun. Bireysel olarak kendinizi kanıtlama çabasına girmeyin. Kimse kahraman olmaya çalışmasın. Ben sen biz siz yok. Samsunspor var."

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.