Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunsporlu olan herkes maça gitmek mecburiyetinde

Samsunspor

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı ve Samsunspor eski yönetim kurulu üyesi Haluk Tan, Pazar günü oynanacak Denizlispor karşılaşması öncesinde camiaya birlik çağrısında bulundu.

Samsunspor Haber - MÜSİAD Samsun Şube Başkanı ve Samsunspor eski yönetim kurulu üyesi Haluk Tan, Pazar günü oynanacak Denizlispor karşılaşması öncesinde camiaya birlik çağrısında bulundu. Kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; Çok kıymetli Samsunsporlular... Bu yazıyı yazarken takımımızın içinden geçtiği kritik bir Denizli maçı öncesinde eğer samimi bir Samsunsporlu isek o statta yerimizi almamızın bir mecburiyet olduğunu bilmeliyiz.

GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR

Bazen taş basarsınız bağrınıza, yutkunursunuz. Söyleyeceğiniz kelimeler cümleler hep dizilir boğazınıza... Ama gün bir olma günüdür, keşkeleri yarın dememek adına çoluğumuz, çocuğumuz ile gırtlağımız patlarcasına maç bitene kadar taraftarın ne olduğunu önce bu şehirdeki bazı gizli Samsunspor düşmanlarına sonra bütün Türkiye’ye gösterme günüdür. Ligi ne olursa olsun benim takımım SAMSUNSPOR dur diyebilme günüdür".

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.