Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunsporlu golcü, şu anda Türkiye'de krallık yarışında 1'inci durumda! Bahattin mi Sörloth mu ? 

Samsunspor

Samsunspor takım istatistiklerinin yanı sıra bireysel istatistiklerde de ön sıralarda yer alıyor. Kırmızı-beyazlıların forvet oyuncusu Bahattin Köse, 21 maçta bulduğu 18 golle, profesyonel liglerideki 125 takımda yer alan yüzlerce oyuncu içinde en fazla gol atan isim olarak dikkat çekti. 

Samsunspor Haber - Bu sezon inanılmaz bir performans ortaya koyan Bahattin Köse Samsunspor takım istatistiklerinin yanı sıra bireysel istatistiklerde de ön sıralarda yer alıyor. Kırmızı-beyazlıların forvet oyuncusu Bahattin Köse, 21 maçta bulduğu 18 golle, profesyonel liglerideki 125 takımda yer alan yüzlerce oyuncu içinde en fazla gol atan isim olarak dikkat çekti. Süper Lig’de gol krallığında zirvede bulunan Alexander Sörloth, 21 maçta 17 gol kaydetti. TFF 1. Lig’de Altayspor’dan Paixao 9 gol, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Tayyib Kanarya 16 gol, TFF 3. Lig’de kendi gruplarında Alican Tez 14, Yakup Alkan 12 ve Murat Bölükbaşı 16 gol atmayı başardı. Samsunspor’un forveti Bahattin Köse, maç başına 0.86 gol ortalaması yakaladı.

KALEDE NURULLAH DEVLEŞTİ

Türkiye’de en az gol yiyen kaleci Nurullah Aslan
Samsunspor’da atan futbolcuların yanı sıra tutan futbolcu da Türkiye istatistiklerinde 1. sırada yer alıyor. 22 yaşında 2.02 boyundaki kaleci Nurullah Aslan, bu sezon görev aldığı 23 karşılaşmada sadece 9 gol yedi. Aslan, söz konusu karşılaşmaların sadece 5'inde kalesini gole kapatamazken, 18 mücadelede ise rakiplere geçit vermedi. Nurullah, bu sayıyla liglerin en az gol yiyen kalecisi oldu. TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 7 maçlık galibiyet serisi yakalayan Samsunspor, çarşamba günü Amed Sportif Faaliyetleri ağırlayacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.