Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunsporlu efsane oyuncu sonunda isyan etti

Samsunspor

Son oynanan Manisaspor maçında Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ve emniyet güçleri arasındaki diyalog bardağı taşıran son damla oldu. Samsunspor'un efsane ismi Celil Sağır, "Oyuncakları elinden alınanlara sesleniyorum. İster bazı siyasilerinizle, ister taraftarlarımıza her türlü zorluk çıkaran bazı emniyet mensuplarınızla bu camiayı sindiremeyeceksiniz" diye konuştu.

Sezon başından bu yana Samsunsporlu taraftarların maça girerken karşılaştığı güvenlik duvarının her geçen hafta daha da genişlemesi artık 'YETER' dedirtti. Samsunspor’un scouting ekibinde yer alan efsane isim Celil Sağır, sosyal medya da taraftarlarının yaşadığı bu eziyete artık bir son verilmesini istedi. Özellikle son oynanan Manisaspor maçında emniyet güçleri ve Kulüp Başkanı İsmail Uyanık arasında yaşanan diyalog bardağı taşıran son damla oldu. 

OYUNCAKLARI ELİNDEN ALINANLARA SESLENDİ 


Kırmızı beyazlı ekibin efsane oyuncularından Celil Sağır'da konuyla ilgili olarak sosyal medya üzerinden şunları yazdı;  Başaramayacaksınız.Bu kulübü kullanamayacaksınız.Oyuncakları elinden alınanlara sesleniyorum. İster bazı siyasilerinizle, ister taraftarlarımıza her türlü zorluk çıkaran bazı emniyet mensuplarınızla bu camiayı sindiremeyeceksiniz. 

BİZ HANCIYIZ SİZ YOLCU


Unutma arkadaş. Biz hancı siz yolcusunuz..Bu şehir küllerinden doğuyor, bitiremeyeceksiniz. Bu camia, bu takım eskisi gibi sahipsiz değil arkadaş. Herkes haddini bilecek, bilmeyen de bu memleketten çekip gidecek. O kadar net..Korku mu. Sabaha kadar değil, Mezara kadar Samsunsporluyuz." 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.