Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunsporlu, Başkan Yıldırım'dan gelecek müjdeli haberleri bekliyor... TARAFTAR SABIRSIZ

Samsunspor

Ligin ikinci yarısına daha güçlü girmenin hesaplarını yapan Samsunspor'da transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürüyor. Ara transferde 4 veya 5 oyuncu almayı planlayan kırmızı beyazlılar,  başlayan Antalya kampına yeni transferleri yetiştirmenin çabası içine girdi. 

Samsunspor Haber - Samsunsporlu, Başkan Yüksel Yıldırım'dan gelecek müjdeli haberleri beklemeye devam ediyor. 

Ligin ikinci yarısına daha güçlü girmenin hesaplarını yapan Samsunspor'da transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürüyor. Ara transferde 4 veya 5 oyuncu almayı planlayan kırmızı beyazlılar,  başlayan Antalya kampına yeni transferleri yetiştirmenin çabası içine girdi. Ancak kadroda yer alan yabancı oyuncularından kurtulamayan kırmızı beyazlı ekibin, gözden çıkarılan isimlerle olan görüşmeleri ise tüm yoğunluyla devam ediyor. 

GERİ SAYIM BAŞLADI 

Önümüzdeki hafta içinde bu konuda dev bir adım atılması beklenirken; kırmızı beyazlı taraftarlar ise bir an önce özellikle yabancı transferlerin açıklanmasını istiyor. Bu konuda Başkan Yüksel Yıldırım'ı mesaj yağmuruna tutan Samsunsporlular, takımlarına inanıyor. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım transferde aceleci davranıp hata yapmak istemediklerini söylerken; camiadan biraz daha sabır göstermelerini rica etti. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.