Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor keskin virajda 

Samsunspor

Samsunspor'un yarın (cumartesi günü) başlayacak seriyle önündeki 9 gün, adeta köprüden önce son çıkış. Kırmızı beyazlılar, Hatay, İstanbul ve Pendikspor maçlarından maksimum veya maksimuma yakın puan çıkaramadığı takdirde matematiksel olarak ligde kalma şansı devam etse de mental olarak ayağa kalkması çok güçleşecek. 

Samsunspor Haber - Süper Lig'de dibe demir atan Yılport Samsunspor'un yarın (cumartesi günü) başlayacak seriyle önündeki 9 gün, adeta köprüden önce son çıkış. Kırmızı beyazlılar, Hatay, İstanbulspor ve Pendikspor maçlarından maksimum veya maksimuma yakın puan çıkaramadığı takdirde matematiksel olarak ligde kalma şansı devam etse de mental olarak ayağa kalkması çok güçleşecek. Cumartesi günü saat 16.00 da oynanacak zorlu müsabakada Samsunspor'un elde edeceği sonuç herkes tarafından merak ediliyor. 

KADER MAÇLARI

Kırmızı beyazlı ekipte yarın oynanacak Hatayspor karşılaşması öncesinde Taylan Antalyalı'nın dışında eksik bulunmuyor. Zorlu müsabaka için bugün son antrenmanını yapacak Samsunspor'da teknik direktör Markus Gisdol, oyuncularından iyi bir oyunla birlikte galibiyet bekliyor. Bir hafta boyunca Hatayspor müsabakasına hazırlanan kırmızı beyazlı ekipte artık kazanma vakti. 9 günde oynayacağı 3 birbirinden kritik müsabaka kırmızı beyazlıların belki de ligdeki kaderini de belirlemiş olacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.