Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor İstanbul'a hazır 

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, İstanbulspor karşılaşması hazırlıklarını bu sabah yaptığı tek çalışmayla tamamladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman hareketlilik ile ısınma ve 5’e 2 top kapma oyununun ardından son buldu.

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde Cumartesi günü deplasmanda İstanbulspor'a konuk olacak Yılport Samsunspor hazırlıklarını tamamladı. Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcularına eğlenceli bir antrenman programı uyguladı. Soğuk havada yapılan idman hareketlilik ile ısınma ve 5’e 2 top kapma oyununun ardından son buldu.

ROTASYON YAPACAK MI ? 

Kırmızı beyazlı ekip, antrenmanın ardından yenilecek öğle yemeğinin ardından havayoluyla İstanbul'a uçacak. Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın yarın akşam oynanacak zorlu puan mücadelesi öncesinde kadroda ufak çaplı rotasyona gideceği mesajından sonra gözler yarın akşam kırmızı beyazslı ekibin nasıl bir ilk onbirle sahaya çıkacağına çevrildi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.