Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor’da kaleci arayışları sürüyor 

Samsunspor

Samsunspor'da kaleci arayışları son sürat devam ediyor. Furkan Köse ile rekabete girebilecek kaliteli bir isimle anlaşmak isteyen kırmızı beyazlı ekipte, çalışmalar dört koldan devam ediyor.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da kaleci arayışları son sürat devam ediyor. Furkan Köse ile rekabete girebilecek kaliteli bir isimle anlaşmak isteyen kırmızı beyazlı ekipte, çalışmalar dört koldan devam ediyor. Üçüncü Lig takımlarından Erbaaspor'da forma giyen Samsunlu kaleci Nurullah ile prensipte anlaşan ancak kulübünün çok astronomik bonservis bedeli istemesi üzerine bu transferden vazgeçen Samsunspor, bir tanesi Süper Lig takımlarında oynayan olmak üzere iki kaleci ile temasa geçti. 

MUTLAKA TRANSFER ŞART 

Kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktör Yardımcısı Ercan Koloğlu, "Furkan çok iyi bir kaleci. Ancak şu an takımda yalnız. Bir tamım lige 3 kaleci ile girer biz de ise tek kaleci var. Bir tane genç ve yetenekli bir tane de deneyimle ve Furkan ile rekabete girecek iki kaleci alacağız” dedi.  Öte yandan kırmızı beyazlı ekibe gelmek isteyen bir çok isim menajerler aracılığıyla kulübe iletildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.