Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor’da Çağrı sevinci

Samsunspor

Lige hazır olarak başlayacaklarını söyleyen kırmızı beyazlı oyuncu, “Şu ana kadar her şey mükemmel bir şekilde geçti. Bundan sonrasında top biz de. Alacağımız sonuçlarla takımımızı zirveye taşıyacağız” dedi.

Samsunspor Haber – Samsunspor’un orta alanda ki tecrübeli oyuncusu Çağrı Ortakaya’nın Erzurum kampındaki hırslı ve istekli çalışma temposu teknik ekibi başlayacak yeni sezon öncesi oldukça mutlu ediyor. Lige hazır olarak başlayacaklarını söyleyen kırmızı beyazlı oyuncu, “Şu ana kadar her şey mükemmel bir şekilde geçti. Bundan sonrasında top biz de.  Alacağımız sonuçlarla takımımızı zirveye taşıyacağız” dedi.

RAKİPLERİMİZE SAYGI DUYUYORUZ

Rakiplerine saygı duyduklarını da sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin başarılı futbolcusu, “İkinci Lig deneyimimiz yok. Ancak öyle güzel bir kadro kuruldu ki buradan birinci sırada ayrılmak için her türlü imkan bizlere veriliyor. Oyuncular olarak bizlerde görevlerimizi eksiksiz olarak yerine getireceğiz. Geçen sezon üzdüğümüz taraftarlarımızı bundan sonra hayal kırıklığına uğrutmamak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.