Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor’da birinci gündem teknik direktör  Tamam mı devam mı ?

Samsunspor

Yılport Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık’ın bu hafta içinde yönetim kurulu ile yapacağı toplantının ardından teknik direktör İsmet  Taşdemir’in kaderi belli olacak. 

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor’da birinci gündem maddesi teknik direktör. Mevcut teknik direktör İsmet Taşdemir’in sözleşmesinin devam etmesine rağmen taraftarların yeni sezona farklı bir isimle başlanması konusunda görüş bildirmesi yönetimin işini oldukça zorlaştırıyor. Kulüp Başkanı İsmail Uyanık’ın Cumartesi günü İstanbul’da Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ile yaptığı toplantıda ‘devam’ kararı almasından sonra gözler teknik direktör konusunda alınacak karara çevrildi. 

BAŞKAN UYANIK GÖRÜŞECEK

Konuyla ilgili olarak Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ve yönetim kurulunun bu hafta içinde yapacağı değerlendirmenin ardından karar vereceği öğrenildi. Öte yandan yapılan tüm olumsuz eleştirilere rağmen sessizliği koruyan teknik direktör İsmet Taşdemir’in  ise tüm bu yaşananlara nasıl bir tepki vereceği büyük merak konusu. Kulüp Başkanı İsmail Uyanık’ın yönetim kurulu ile yapacağı toplantının ardından İsmet Hoca ile yeni bir görüşme yapacağı ifade edildi.  

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.