Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da ayrılacak isimler netleşti! Görüşmeler İstanbul'da başlıyor

Samsunspor

Yapılan uzun incelemeler ve değerlendirmeler sonucunda takımdan gönderilmesine karar verilen isimler netleşti. Transfer çalışmalarını yürütmek için İstanbul'a giden teknik direktör İrfan Buz, Genel Menajer Mustafa Aztopal ve teknik menajer Yücel Uyar, futbolcularla kritik görüşmeleri buradan yürütme kararı aldılar. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da yeni sezon öncesinde kadro yapılanmasının startı verildi. İsmet Taşdemir'den boşalan teknik direktörlük görevine İrfan Buz'u getiren kırmızı beyazlı ekipte, ilk olarak şişkin olan futbolcu kadrosunun ideale indirilmesi için çalışmalar başladı.Yapılan uzun incelemeler ve değerlendirmeler sonucunda takımdan gönderilmesine karar verilen isimler netleşti. Transfer çalışmalarını yürütmek için İstanbul'a giden teknik direktör İrfan Buz, Genel Menajer Mustafa Aztopal ve teknik menajer Yücel Uyar, futbolcularla kritik görüşmeleri buradan yürütme kararı aldılar. 

İSTANBUL'DA ÜS KURDULAR 

Hem dış transfer hem de takımdan ayrılacak oyuncularla yapılacak bire bir görüşmeleri İstanbul'dan yürütecek kırmızı beyazlı ekibin, en geç bir hafta 10 güne kadar takımdan ayrılacak isimlerle sözleşmelerini fesih etmesi bekleniyor. Öte yandan dış transferde de bazı isimlerle temaslarını kuran kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör İrfan Buz, oyun sistemine uygun tipte futbolcuların takıma kazandırılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kırmızı beyazlı taraftarlarda bir an önce yapılacak transferleri beklemeye başladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.