Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor’a bir destekte Bünyamin Kubat’tan geldi

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin efsane isimlerinden Bünyamin Kubat, “Samsunsporlu Bünyamin olarak transferler yaptım. Samsunlu olmasam da Samsun’da yaşıyorum. Ahde vefanın nişanesi olarak kabul görmesi dileğiyle Allah Samsunspor’a zeval vermesin” dedi.

Samsunspor Haber – Samsunspor’da 1990 – 95 yılları arasında futbol oynayan ve başarılı performansının yanı sıra beyefendi kimliğiyle her kesimin büyük taktirini toplayan efsane isimlerinden Bünyamin Kubat’ta Samsunspor’a maddi destekte bulundu. Kendisine ait facebook hesabından ‘Allah Samsunspor’a zeval vermesin’ başlığıyla herkesi takımına sahip olmaya davet eden Kubat, kötü günlerin en kısa sürede aşılacağına inandığını söyledi.

MADDİ DESTEKTE BULUNDU

Kırmızı beyazlı ekibin efsane isimlerinden Bünyamin Kubat, “Semboliktir. Samsunspor’da 5 yıl futbol oynadım. Samsunsporlu Bünyamin olarak transferler yaptım. Samsunlu olmasam da Samsun’da yaşıyorum. Ahde vefanın nişanesi olarak kabul görmesi dileğiyle Allah Samsunspor’a zeval vermesin” diye konuştu. Samsunsporlu taraftarlar Bünyamin Kubat’ın bu paylaşımının altına teşekkür mesajları bırakmaya devam ediyor.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.