Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor 5 eksikle çalışıyor

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte, Cumartesi günü oynanacak İstanbulspor maçı hazırlıkları 5 eksikle devam ediyor. Sakatlığı devam eden Gökhan Alsan, Boli ile Covid-19 testleri pozitif çıkan Ahmethan Köse, Vukan Saviceviç ve Edwin Gyasi de karantinada oldukları için antrenmanda yer almadı.

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde Cumartesi günü sahasında lider İstanbulspor'u konuk edecek Yılport Samsunspor'da hedef mutlak 3 puan olarak açıklanırken; kırmızı beyazlı ekibin, bu zorlu müsabaka öncesinde hazırlıklarıda hız kesmeden devam ediyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman, ısınma çalışmalarıyla başlayıp, 5'e 2 top kapma, 4'e 4 iki jokerli oyun, 8'e 8 yön değiştirmeli oyun ve 9'a 9 yarı sahada oyunun ardından son buldu.

5 FUTBOLCU EKSİK

Yılport Samsunspor'da sakat futbolculardan Kevin Boli fizyoterapistler eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Gökhan Alsan ise katılmadı. Boli'nin İstanbulspor karşısında takımdaki yerini alabileceği, Gökhan Alsan'ın ise yetişmesinin zor olduğu öğrenildi. Covid-19 testleri pozitif çıkan Ahmethan Köse, Vukan Saviceviç ve Edwin Gyasi de karantinada oldukları için antrenmanda yer almadı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.