Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor–1922 Konyaspor Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin ilk devrenin kapanış maçında karşı karşıya geleceği 1922 Konyaspor maçı burada tv’den canlı olarak yayınlanacak. Melih Gümüşbıçak’ın anlatımıyla ekranlara gelecek müsabaka saat 13.30 da başlayacak. 

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta ilk devreler yarın oynanacak karşılaşmalarla sona eriyor. Manisa FK ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren kırmızı beyazlılar, sahasında 1922 Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. 19 Mayıs Stadı’nda saat 13.30 da oynanacak zorlu puan mücadelesi burada tv ekranlarından canlı yayınlanacak. 

GERİ SAYIM BAŞLADI 

Melih Gümüşbıçak’ın anlatımıyla ekranlara gelecek kritik karşılaşma öncesinde online bilet satışları ise tüm hızıyla devam ediyor. www.burada.tv adresinden alınabilen biletlere özellikle gurbette yaşayan kırmızı beyazlı taraftarların büyük ilgi gösterdiği öğrenildi. Yılport Samsunspor, yarın oynayacağı Konya maçının ardından Salı günü ise yine sahasında Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor ile bir üst tura çıkabilmek için oynayacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.