Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor zirveden kopuyor

Samsunspor

Yeni sezona büyük hedeflerle ve umutlarla başlayan ancak ilk 4 haftada 7 puan kaybeden Samsunspor, şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Kırmızı beyazlılar, bu periyotta sergilediği futbolla kafaları karıştırdı. 

Samsunspor Haber - Yeni sezona büyük hedeflerle ve umutlarla başlayan ancak ilk 4 haftada 7 puan kaybeden Samsunspor, şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Her geçen hafta zirveden kopan kırmızı beyazlı ekipte, taraftarında sabrı giderek taşmaya başladı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında alınan beraberliğin yanı sıra takımın ortaya koyduğu kötü futbol, taraftarı umutsuzluğa sürüklüyor. Teknik direktör Alpay Özalan, maç sonunda takım halinde istedikleri oyunu sergileyemediklerini kabul etti.


ÖNLEMLERİN ALINMASI GEREKİR


Bu durumun daha fazla sürmemesi noktasında önlemlerini alacaklarını da ifade eden teknik direktör Alpay Özalan, "Altınordu karşılaşmasıyla beraber ligde çıkışa geçeceğiz" dedi. Kırmızı beyazlı ekip, ligde oynanan 4 maçta 1 galibiyet 2 beraber ve 1 de yenilgi aldı. Attığı 2 gole karşılık kalesinde 2 gol gören Samsunspor, 5 puanla puan cetvelinde 9.sırada yer aldı.


KAZANMAK GEREKİYOR


Samsunspor'un şu ana kadar ligde aldığı sonuçların ardından sahasında oynayacağı Altınordu ve bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Ankaragücü karşılaşması büyük önem kazandı. Kırmızı beyazlı ekibin özellikle bu iki karşılaşmada elde edeceği sonuçlar ligdeki hedeflerini de olumlu yada olumsuz olarak etkileyebilir. Samsunspor'un zirve yarışının içinde kalması için bu iki deplasmandan 6 puan çıkarmaları gerekiyor.


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.