Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor yerinde  sayıyor 0-0 

Samsunspor

Yılport Samsunspor, mutlak galibiyet hedefiyle çıktığı mücadelede Giresunspor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrıldı. Kazanması durumunda belki de zirveye ortak olacakken; bu beraberlik kırmızı beyazlı ekibin yerinde saymasına neden oldu. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde 10.hafta maçında Yılport Samsunspor, Giresunspor deplasmanında ilk 45 dakikayı golsüz tamamladı. Giresun Atatürk Stadı'nda oynanan müsabaka sağanak yağmur altında oynandı. Maça kontrollü başlayan ve ilk dakikalarda rakibinin üzerine gelmesini bekleyen kırmızı beyazlılar, 30.dakikada Vukan ile Giresun kalesine ilk şutunu attı. Oyunun sonlarına doğru rakibinin de temposunun düşmesini fırsat bilen Samsunspor, Gökhan Alsan net bir pozisyondan da yararlanamadı. 

OLMUYOR OLMUYOR 

Rakibi karşısında ikinci devreye biraz daha etkili bir oyun ortaya kayan kırmızı beyazlılar, bu yarının ilk bölümlerinde rakibini sahasında çıkarmadı. Tempoyü yükselten Samsunspor, gol yollarında etkisiz bir oyun ortaya koydu. Eğer bugün Giresun'da galip gelseydi kırmızı beyazlı ekip, puanını 19'a yükseltip zirveye ortak olacaktı. Kırmızı beyazlı ekibin, Giresun deplasmaında ortaya koyduğu futbol ve mücadele ise taraftarlarca beğenilmedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.