Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, yeni teknik direktörünü ne zaman açıklayacak... BU İŞ ÇOK UZAMADI MI ? 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktör belirsizliği camiada büyük tedirginliğe yol açıyor. Uzun süre geçmesine rağmen bu konuda somut adım atılamaması kafalarda soru işaretine neden oluyor. Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, bu konuda ince eleyip sık dokuduklarını söyledi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü kim olacak ? Uzun süredir teknik adam arayışlarını sürdüren kırmızı beyazlı kulüp, yaklaşık 8 haftadır bu konuda hala somut bir adım atabilmiş değil. Bu durumda kafalarda cidd isoru işaretleri yaratıyor. Fuat Çapa ile ligin bitimine 6 hafta kala yollarını ayıran kırmızı beyazlılar, bu zamana bir tek Çağdaş Atan ile anlaşma yolunda minik adımlar atabilirken; bu isimin haricinde Samsunspor'un herangi bir teknik adamla anlaşamaması ilginç yorumlara da yol açıyor. 

TARAFTAR SABIRSIZ

Kırmızı beyazlı taraftarların huzurluğunun farkında olan Samsunspor'da Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, teknik adam konusunda ince eleyip sık dokuduklarını söyledi. Samsunspor taraftarı bir an önce teknik direktör konusunun sonlandırılmasını ve yeni sezonda yapılacak transferleri görmek istediklerini sosyal medyadan yazmaya devam ediyor. Bakalım kırmızı beyazlı ekibin yeni teknik direktörü kim olacak ? Samsun spor camiası büyük bir merakla yönetimin anlaşacağı teknik adama kilitlenmiş durumda. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.