Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un zorlu 9 günü 

Samsunspor

Cumartesi günü Balıkesirspor'u kendi evinde konuk edecek olan kırmızı beyazlılar, hafta içinde Menemenspor deplasmanına çıkacak. Samsun'da oynayacağı Bursaspor sınavıyla da 9 günde 3 maçlık seri tamamlanacak.

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde adım adım şampiyonluk hedefine yürüyen Yılport Samsunspor'un kritik 9 günü. 

Cumartesi günü Balıkesirspor'u kendi evinde konuk edecek olan kırmızı beyazlılar, Çarşamba günü Menemenspor deplasmanına çıkacak. Samsun'da oynayacağı Bursaspor sınavıyla da 9 günde 3 maçlık seri tamamlanacak. Samsunspor, bu süreçte hedeflediği 9 puanı alarak ilk ikide ki yerini de sağlamlaştırmak istiyor. 

EKSİK ÇOK 

Son kazanılan Tuzlaspor karşılaşmasıyla takım içinde yeniden bir hava bulan kırmızı beyazlılar, Bal-Kes karşısında da kazanarak seriyi sürdürme hedefinde. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde iyi bir çalışma temposu da yakalayan kırmızı beyazlı ekipte yarın oynanacak Balıkesirspor maçı öncesinde bazı önemli isimlerinden yararlanamayacak olması teknik ekibi biraz zorlasa da kadronun geniş oluşu ve özellikle golcü Tomane'nin muhteşem dönüşü camiada moralleri bir kat dana artırdı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.