Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un hazırlık karnesi güzel 

Samsunspor

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak kırmızı beyazlı ekip, şu ana kadar oynadığı 4 hazırlık maçında yenilgi yüzü görmedi. Samsunspor, bu maçlarda rakip kalelere 10 gol atarken kalesinde ise sadece 3 gol gördü. 

Samsunspor Haber - İkinci Lig Beyaz Grup'ta sezona iddialı bir başlangıç yapmayı planlayan Samsunspor; hazırlık maçlarındaki performansıyla lige hazır bir görüntü sergiledi. Kırmızı beyazlılar, Bolu ve Erzurum'da şu ana kadar oynadığı 4 hazırlık maçında yenilgi yüzü görmedi. Samsunspor, Bolu'da ki hazırlık kampında Kocaeli ve Bayrampaşa'yı 3-0'lık skorlarla mağlup etmişti. 

YENİLGİLERİ YOK 

Kırmızı beyazlılar, ikinci ve son etap hazırlık çalışmalarını gerçekleştirdiği Erzurum'da şu ana kadar iki hazırlık maçına çıktı. Ofspor ile 1-1 berabere kalan Samsunspor, dün ise İkinci Lig'in yeni takımlarından Van Büyükşehir Belediyespor'u 3-2'lik skorla mağlup etti. Kırmızı beyazlılar, toplamda ise oynadığı 4 maçta rakip kalelere 10 gol bırakırken; kalesinde ise 3 gol gördü. 

TARAFTAR UMUTLANDI

Samsunspor'un bu başarılı performansı sezon öncesinde taraftarları da umutlandırdı. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İrfan Buz, hazırlık maçlarında aldıkları sonuçlardan çok futbolcularının saha içindeki görüntülerinin önemli olduğunu söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Takım olarak genelde iyi durumdayız. Elbette hala bazı eksiklerimiz var. Bunları da lige kadar minimuma indireceğiz. Samsunspor bu sezon ligi hedeflediği yerde tamamlayacak" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.