Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un bileği bükülmüyor!

Samsunspor

TFF Birinci Ligi'nde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Yılport Samsunspor, ilk 4 maçta yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı beyazlılar, bu periyotta 2 galibiyet 2 de beraberlik aldı. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligin 4 haftalık periyodunda Yılport Samsunspor'un bileğini büken olmadı. Kırmızı beyazlılar, iki y.ıl aradan sonra yeniden yer aldığı ligde sezona Altay ile golsüz beraberlikle başlarken; ikinci hafta evinde Ümraniyespor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Bu maçtaki oyun gelecek haftalar adına umut verirken; korona virüs salgını nedeniyle her hafta 2 - 3 oyuncusunu kaybeden kırmızı beyazlılar, 3.hafta zorlu Bandırmaspor deplasmanına çıktı. 1-0 geriye düştüğü müsabakada 2-1 öne geçen Yılport Samsunspor, son bölümlerde yediği golle sahadan 2-2'lik sonuçla ayrılmıştı. 

RAKİP LİDER İSTANBUL 

Kırmızı beyazlı ekip, dün ise sahasında Akhisarspor'u konuk etti. Yılport Samsunspor, bu kez 5 koronalı oyuncusunun yanı sıra 1 de sakat oyuncu olmak üzere toplamda 6 oyuncusundan yoksun olarak çıktığı müsabakada İlyas Kubilay'ın ikinci devrede attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen kırmızı beyazlılar, bu galibiyetle puanını 8'e yükseltti ve sıralamada 5'inciliğe yerleşti. Kırmızı beyazlılar, milli maçlar sonrasında yine ilk maçını ligin lideri İstanbulspor ile oynayacak. Samsunspor, bu maçtan alacağı sonuca göre belki de 5.haftada zirveyi ele geçirecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.