Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un yıldızları, Erzurumspor FK'yı gözüne kestirdi... VURUCU  TİM HAZIR 

Samsunspor

Samsunspor formasıyla bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Tanque, Fofana ve Laura üçlüsü  Pazartesi akşamı oynanacak Erzurum FK maçında takımın en önemli kozları olacak. 

Samsunspor Haber - Bu sezon tüm planlarını şampiyonluk üzerine yapan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Eyüpspor'dan sonra evinde Erzurumspor'u devirip takımını mutlu sona bir adım daha taşımakta kararlı. Başarılı teknik adam, Pazartesi akşamı Erzurumspor FK ile oynanacak zorlu ve stresi yüksek karşılaşmada sürpriz istemiyor. Kırmızı beyazlı ekibin Erzurumspor karşısında en önemli kozları Geatan Laura, Tanque ve Morkye Fofana'nın form düzeyinin oldukça yüksek olması camiada yüzleri güldürüyor. 

ÜÇÜ DE FORMDA 

Kritik maç öncesindeki takım çalışmalarında formda görüntü sergileyen yıldızlar, Erzurum karşısında galibiyeti getiren isimler olmak için özel olarak görevlendirildi. Samsunspor'da bu sezon attığı 10 golle takımın en skorer ismi konumunda bulunan Geatan Laura'yı Erzurumspor karşılaşması öncesinde kilit oyuncu olarak belirleyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Brezilyalı futbolcunun özellikle ceza sahası içi ve çevresinden yaptığı bitirici vuruşlara güveniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.