Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un yeni  teknik direktörü NUNO MU ? 

Samsunspor

Yılan hikayesine dönen teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmak isteyen kırmızı beyazlı ekip, 48 yaşındaki Nuno Campos'la ilgilendiği ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın, Portekizli teknik adamla önümüzdeki günlerde bir araya geleceği iddia edildi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor, teknik direktör konusunu çözüme kavuşuyor. Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırdıktan sonra acil olarak hoca arayışına başlayan kırmızı beyazlılar, yerli isimlerden umduğunu bulamayınca rotayı yabancı teknik adama çevirdi. Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım'ın 48 yaşındaki Portekizli teknik direktör Nuno Campos'la ilgilendiği iddia edildi. Menajeri aracılığıyla yapılan ilk görüşme olumlu geçerken; Başkan Yıldırım'ın Nuno ile önümüzdeki günlerde bir araya gelebileceği yazıldı. Portekiz basınında da yer alan habere göre teknik direktör Nuno Campos'un kırmızı beyazlı ekibin teklifine sıcak baktığı öne sürüldü.

NUNO CAMPOS KİMDİR?

Uzun yıllar yardımcı antrenör olarak görev yapan Nuno Campos, son olarak Santra Clara takımında 2 ay kadar ardından Tondela takımında ise 106 gün kadar teknik direktörlük görevi yürüttü.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.