Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un, transfer yasağından dolayı kiralıkta olan oyuncularını ligin ikinci yarısı için geri çağırmayı planladığı yazılıp çizilmeye başlandı... GERİ Mİ DÖNÜYORLAR

Samsunspor

Samsunspor'un, transfer yasağından dolayı kiralıkta olan oyuncularını ligin ikinci yarısı için geri çağırmayı planladığı yazılıp çizilmeye başlansa da kırmızı beyazlı ekibin böyle bir düşüncesinin olmadığı net olarak ifade edildi. 

Samsunspor Haber -  Samsunspor'un iki dönem transfer yasağının resmiyet kazanmasının ardından sosyal medya da bazı haber siteleri kırmızı beyazlı ekibin kiralıkta bulunan futbolcularının geri dönme ihtimallerinin olduğunu yazıp çizmeye başladı. Ancak ne yönetimin ne de teknik ekibin böyle bir talebinin kesinlikle olmadığı net olarak ifade edildi. Samsunspor, ilk yarının sona ermesiyle birlikte bir haftalık izine ayrıldı. Kırmızı beyazlı ekipte Fatih Karagümrük karşılaşması hazırlıkları Cuma günü start alacak. 

GİSDOL'UN İŞİ ÇOK ZOR 

Teknik direktör Markus Gisdol'un mevcut oyuncu kadrosuyla sezon sonuna kadar devam etme zorunluluğu bulunuyor. Bunun bilincinde olan Alman teknik adamın, ligin ikinci devresinde taraftarlarına nasıl bir takım izleteceği ve nasıl yeni bir oyun stratejisi oluşturacağı büyük merak konusu. Kadro derinliği bakamından ligin en zayıf takımı olarak ön plana çıkan kırmızı beyazlı ekipte, kalan haftalarda teknik direktör Markus Gisdol'un işinin çok zor olacağını net bir dille de ifade edebiliriz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.