Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un teknik direktör Hüseyin Kalpar ısrarı devam ediyor...

Samsunspor

Samsunspor'un daha önce prensipte anlaşmaya vardığı teknik direktör Hüseyin Kalpar transferinde görüşmeler çıkmaza girdi. Başkan Erkurt Tutu'nun cuma günü tecrübeli teknik adam ile son kez masaya oturacağı açıklandı.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da teknik direktör sorunu giderek büyüyor. Başkan Erkurt Tutu'nun tek başına yürüttüğü çalışmalar bir türlü sonuç vermiyor. Alpay Özalan'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilmek istenen Hüseyin Kalpar ile yapılan üst üste görüşmelerden bir türlü beklenen sonuca ulamayan kırmızı beyazlı ekibin, tecrübeli teknik adamla yarın (cuma) son bir kez daha görüşeceği açıklandı. Samsun’u çok sevdiğini ama dinlenmek istediğini vurgulayan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, “Dün akşam saatlerinde Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ile bir görüşmemiz oldu. Daha sonra tekrar bir araya geleceğiz fakat Başkan Tutu’ya dinleneceğimi, dinlenmek istediğimi söyledim. Başka da bir şey görüşmedik" dedi. 


SON KEZ GÖRÜŞECEKLER 

Dün akşam yapılan görüşmede dinlenmek istediğimi, çok yorulduğumu ve yapılması gereken bazı işlerimi değerlendireceğini Başkan Erkurt Tutu’ya bildirdiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, "Şu anda Samsun’da değilim. Cuma günü tekrar görüşeceğiz. Samsunspor taraftarı ve camiaya benimle ilgili pozitif paylaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Samsunspor, Teknik Direktör Alpay Özalan ile ligin 6. haftası sonrasında yollarını ayırmış, ligin 7. haftasında Balıkesirspor maçında  takımın başında geçici olarak Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Besim Durmuş çıkmıştı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.