Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un talip olduğu tecrübeli stopere af geliyor 

Samsunspor

Yılport Samsunspor ile ismi anılan tecrübeli stoper Aykut Demir, Giresunspor'da mı kalıyor ? takımın teknki direktörü Ümit Özat, eski yönetim tarafından süresiz kadro dışı bıraktığı Aykut Demir’in, ısrarla takımda kalmasını istediği öğrenildi. 

Yılport Samsunspor'un bir süredir takibinde olan Giresunspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Aykut Demir'in affedilmesi gündeme geldi. Giresun'da yayın yapan yerel gazete ve internet siteleri stoper Aykut Demir'in takımda kalmasını isteyen teknik direktör Ümit Özat'ın yönetime bu yönde bir rapor verdiği öğrenildi. Gazeteler ve internet sitelerinde yer alan haber ise şu şekilde; 

ÜMİT HOCA 'BIRAKMAYIN' DEDİ

Giresunspor’un yeni teknik direktörü Ümit Özat’ın, Aykut’un takımda tutulmasını istediği bilgisine ulaşıldı. Bu gelişmenin ardından Giresunspor yönetiminin Aykut Demir ile görüştüğü ve geçmişte yaşanan olayların tatlıya bağlandığı öğrenildi. Aykut’un yarından itibaren yeniden takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor!. Bu gelişmelerden sonra Yılport Samsunspor'un stoper oyuncu arayışlarının daha da hızlandığı açıklandı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.