Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un Slovak stoperinden kötü haber... SEZONU  KAPATTI MI? 

Samsunspor

Hatayspor maçında sakatlanan Lubomir Satka'nın durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Tedavisine başlanan kırmızı beyazlı ekibin başarılı stoperinin ameliyat olacağı da iddia edildi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Lubomir Satka'dan kötü haber geldi. Son dönemde ki performansıyla takımına büyük katkı sağlayan Slovak oyuncu, Hatayspor maçının 23. dakikasında rakibiyle çıktığı kafa topunda yere basarken bileği dönen Satka, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra tekrar oyuna devam etmek istedi. Bir süre daha sahada kaldıktan sonra ağrıları devam edince çıkması yönünde kenar yönetime işaret yaptı. 

AMELİYAT OLACAK 

Bunun üzerine Satka yerini Rick Van Drongelen’e bırakmak zorunda kalmıştı. Kırmızı beyazlıların sakatlanan Slovak futbolcusu ülkesine gitti. Sakatlığının ciddi boyutta olduğu öğrenilen başarılı savunmacının, iyileşmesi için cerrahi işlemin kaçınılmaz olduğunun anlaşılması herkesi üzdü. Yaşanan bu gelişmelerden sonra Slovak stoperin, sezonu kapattığı haberleri yayılmaya başladı. Şimdi herkes kulüpten bu oyuncuyla ilgili yapılacak kesin kararı beklemeye başladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.