Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un Portekizli oyuncusu, Antalya kampında ki yüksek temposuyla dikkat çekiyor...  Tomane  hırs küpü 

Samsunspor

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu tarafından Antalya kampına dahil edilen tücrübeli hücum oyuncusu, çalışkan görüntüsü ve hırsıyla herkesin dikkatini çekiyor. Teknik ekibin adım adım izlediği Portekizli forvetin, ligin ikinci devresinde Samsunspor'a büyük katkı sağlaması planlanıyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un Portekizli oyuncusu Tomane, ligin ikinci devresini iple çekiyor. Sezon başında yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılmak üzereyken son anda takımda kalan ancak lisans çıkarılmayan yıldız futbolcu, ikinci devrede kendisine ihtiyaç duyulması nedeniyle yeniden takım bünyesine kazandırıldı. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu tarafından Antalya kampına dahil edilen tücrübeli hücum oyuncusu, çalışkan görüntüsü ve hırsıyla herkesin dikkatini çekiyor. Teknik ekibin adım adım izlediği Portekizli forvetin, ligin ikinci devresinde Samsunspor'a büyük katkı sağlaması planlanıyor. 

EROĞLU İNANIYOR 

Devre arası transferinin zorluğuna dikkat çeken deneyimli teknik adam, "Süper Lig'i hiç kimse Samsunspor kadar isteyemez" vurgusu yapan Eroğlu "Başkanımız ve yönetim kurulumuz ile yaptığımız toplantıda ikinci yarı kadromuzu belirledik. Çok isabetli, maliyeti fazla yüksek olmayan ancak oyun karakteriyle bize katkı sağlayacak isimleri alacağız. Tomane, bana göre bu dönemin en iyi transferi olacak. Ligin ikinci yarısında hücum aksiyonlarımızdaki liderliklerimize takım savunmasını da ekleyip Süper Lig'e yükseleceğiz" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.