Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un penaltı kabusu

Samsunspor

Spor Toto 1. Lig’in ilk devresinde 3 maçta penaltı kazanan Samsunspor, bunların hiçbirini gole çeviremedi. Samsunspor’a karşı penaltı kazanan 5 farklı takım ise penaltıların tamamından skor üretti.

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’in ilk yarısını 18 maçta 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile lider Eyüpspor’un 6 puan gerisinde averajla 2. sırada bitirdi. Kırmızı-beyazlılar, ilk devrede rakip filelere 28 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü. Karadeniz temsilcisi, ilk devreyi zirvede bitirme şansını ise penaltılar ile kaçırdı. 3 farklı maçta kazandığı penaltıların hiçbirini gole çeviremeyen Samsunspor, 5 farklı rakibinin kazandığı tüm penaltılardan ise gol yedi.

PENALTI KABUSU

Ligin 3. haftasında Erzurumspor FK maçında penaltıdan gol yiyen Samsunspor, maç 2-2 giderken son saniyede Hasan Kılıç’ın kullandığı penaltıdan yararlanamadı. Aynı maçta Olanare, 52. dakikada kullandığı penaltıyı gole çevirdi. 4. haftada 1-0 kaybedilen Manisa FK maçında Fernando Boldrin maç golsüz eşitlikle sürerken 44. dakikada penaltıyı gole çeviremedi. 7. haftada deplasmanda Bandırmaspor ile 0-0 berabere kalan kırmızı-beyazlılarda Dougas Tanque, 60. dakikadaki penaltı atışından yararlanamadı. Ligin 9. haftasında Altınordu deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan kırmızı-beyazlı ekip, 60. dakikada Ahmet İlhan Özek’in penaltı golüne engel olamadı. 10. haftada sahasında Boluspor ile 2-2 berabere kalan Samsunspor, ilk yarının son dakikasında Bolusporlu Gökhan Karadeniz, penaltı vuruşu ile Samsun ağlarını sarstı. 14. haftada konuk olduğu Ankara Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan Samsun ekibi, 1-0 öndeyken, 54. dakikada Olawoyin, penaltı golüyle Keçiören adında skor üreten isim olmuştu. 16. haftada ise evinde Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan kırmızı-beyazlılar, 27. dakikada Cengizhan Aygün’ün penaltı golüne engel olamadı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.