Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un Ocak listesi hazır

Samsunspor

Teknik direktör Engin İpekoğlu, devre arasında yapılacak transferlerin isimlerini Sportif Direktör Coşkun Zeren'e verdi. Engin Hoca aynı zamanda takımdan gönderilecekleri belirledi.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da devre arasında gönderilecek isimler belli olurken; devre arasında transfer edileceklerin listesi teknik direktör Engin İpekoğlu tarafından Sportif Direktör Coşkun Zeren'e iletilti. İpekoğlu’nun listesinde 3 tane forvet oyuncusu ve bir tane de orta saha oyuncusu var. İpekoğlu, “Bizim en büyük sorunumuz üçüncü bölgedeki eksikliğimiz. Ara transferden kanat oyuncusu ve golcü alacağız” dedi.

3 FORVET 1 ORTA SAHA

Sportif Direktör Zeren, İpekoğlu'nun listesini yönetim kurulunda Başkan Erkurt Tutu'ya iletecek. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Engin İpekoğlu yönetime alternatiflik bir liste sunduğunu listede Türkiye’de oynayan bazı yabancı isimlerin de olduğunu söyledi. Bu arada Ramazan Övüç ile takım vedalaştı. Engin İpekoğlu, bazı oyuncuların son iki maçta göstereceği performansa göre de durumları hakkında karar vereceğini belirtti.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.