Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un, Keçiörengücü maçının ardından şehir turu atması planlanıyor... ŞAMPİYON ŞEHİR TURU ATACAK 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin Keçiörengücü maçı öncesi ve sonrası mini bir görsel şov hazırlığı içinde olduğu öğrenilirken; yine Samsunspor Kulübü'nün organizesinde takım Keçiörengücü maçının ardından üstü açık otobüsle şehir turu atacak ve takım otobüsü Batıparkt alanında yapılacak müzikli kutlamalara katılacak.

Samsunspor Haber - Sezonun bitimine haftalar kala matematiksel olarak şampiyonluğunu garantileyen Samsunspor'da taraftarlar, büyük zaferi kutlamayı sürdürüyor. Pazar günü oynanacak Keçiörengücü biletlerini saatler içinde tüketen kırmızı beyazlılar, hafta sonunu iple çekiyor. Kırmızı beyazlı ekipte Pazar günü oynanacak Keçiörengücü maçı sonrasında kutlamaların startının verileceği öğrenildi. 

KUTLAMALAR BAŞLIYOR 

Kırmızı beyazlı ekibin Keçiörengücü maçı öncesi ve sonrası mini bir görsel şov hazırlığı içinde olduğu öğrenilirken; yine Samsunspor Kulübü'nün organizesinde takım Keçiörengücü maçının ardından üstü açık otobüsle şehir turu atacak ve takım otobüsü Batıparkt alanında yapılacak müzikli kutlamalara katılacak. Samsunspor taraftarı da şimdiden tüm hazırlıklarını yapmış durumda.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.