Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un kaptanları taraftarlarla yürüyecek

Samsunspor

Samsunsporlu taraftarların, takımlarına sahip çıkmak için Pazar günü gerçekleştireceği yürüyüşe kırmızı beyazlı ekibin takım kaptanları kaleci Furkan Köse ve Ahmet Burak Solakel'in de katılacağı öğrenildi.

Samsunspor Haber - Samsunsporlu taraftarların, takımlarına sahip çıkmak için Pazar günü gerçekleştireceği yürüyüşe kırmızı beyazlı ekibin takım kaptanları kaleci Furkan Köse ve Ahmet Burak Solakel'in de katılacağı öğrenildi. Kulübün içinde bulunduğu ekonomik krize rağmen takımda kalarak Samsunspor'a olan vefalarını sergileyen Köse ve Solakel, "Samsunspor büyük bir kulüp. Yaşadığımız bu durumdan mutlaka kurtulup, yeniden eski günlerimize döneceğiz" dediler.

KAPTANLAR GEMİYİ TERKETMİYOR

Öte yandan taraftarlarının takımlarına gösterdiği desteğinde taktir edilmesi gerektiğini dile getiren Furkan Köse ve Ahmet Burak Solakel, "Bu destek bizlere de büyük moral oluyor. İnşallah kısa sürede hedeflenen destek sağlanır ve ikinci devreye iyi bir başlangıç yaparız. Bizler bu konuda elimizden geleni yapacağız. Bunan kimsenin şüphesi olmasın" dediler. Samsunsporlu taraftarlarda kaleci Furkan ve kaptan Ahmet Burak Solakel'in yarın ki yürüyüşte olacak olmasından dolayı mutluluklarını dile getirdiler.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.