Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un istediği Gökhan'ı Erzurum kaptı

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin kadrosuna katmak için büyük uğraşlar verdiği Gökhan Karadeniz, ligin yeni takımlarından BB.Erzurumspor ile anlaşmaya vardı. Öte yandan yine Samsunspor'un teklif ettiği F.Bahçe'den kaleci Ertuğrul ise Boluspor'a çok yakın. 

Samsunspor Haber - Samsunspor taraftarlarının merak ettiği Gökhan Karadeniz transferi olumsuz sonuçlandı. Kırmızı beyazlı ekibin kadrosuna katmak adına büyük mücadele verdiği transferde oyuncunun yüksek ücret talep üzerine Samsunspor Kulübü bu oyuncudan zorunlu olarak vazgeçmişti. Tecrübeli futbolcu, ligin yeni takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile anlaşmaya vardı. 

ERTUĞRUL TAŞKIRAN BOLUSPOR YOLUNDA

Mavi beyazlı ekibin resmi internet sitesinden de doğruladığı Gökhan Karadeniz transferi sonrasında Samsunsporlu taraftarlar, bu kalitede bir oyuncunun elden kaçırılmasına üzüldüklerini söylediler. Öte yandan kırmızı beyazlı ekibin transfer etmek istediği bir başka isim Fenerbahçeli kaleci Ertuğrul Taşkıran ise Boluspor ile prensipte anlaştı haberleri sosyal medyada gündem oluşturuyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.