Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un haklarını kimseye yedirmeyeceğiz

Samsunspor

Samsun Valisi Osman Kaymak, "Samsunspor'un haklarını kimseye yedirmeyeceğiz. Evet Boluspor maçının hakemi lehimize vermesi gereken kararları vermedi. Bu durumla karşılaşan ilk takım biz değiliz. Bunun için biz oyunumuza bakacağız. Gerekirse hakemi de yeneceğiz" diye konuştu. 

Samsunspor Haber - Samsun Valisi Osman Kaymak, Boluspor maçının hakemi Abdülkadir Bitigen'in kötü bir maç yönettiğini söyledi. Hakem Bitigen'in özellikle Samsunspor lehine vermesi gereken ve spor otoritelerince de penaltı olarak yorumlanan o pozisyonda büyük hata yaptığını ifade eden Samsun Valisi Kaymak, "Artık çok kritik haftalarda girdik. Hakem hataları ilk bizim maçımızda yaşanmadı. Bu gibi örnekler özellikle son haftalarda sıkça yaşanmaya başladı. Bizim yapmamız gereken gelecek maçlarımıza konsantre olmak" diye konuştu.

 
TARAFTARA UYARI YAPTI 

Samsunspor'un haklarını savunacaklarını; Boluspor karşılaşmasında hakemle ilgili üzerlerine düşen görevleri de eksiksiz olarak yerine getireceklerini belirten Samsun Valisi Kaymak, "Bundan sonra gerekirse hakemi de yeneceğiz ve ligde bir an önce rahat bir konuma geleceğiz. Bunun başka bir yolu yok. Taraftarlarımızın takımlarına olan destekleri gerçekten taktiri hak ediyor. Çok özel bir taraftarımız var. Ancak bundan sonra stresi yüksek maçlar oynayacağız. Seyircimizin sağduyulu ve takımlarına zarar getirecek hareketlerden kaçınmalarını istiyoruz. Hep beraber el ele vererek takımımızı sezon sonunda ligde bırakacağız" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.