Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un gücü yetmedi 0-3

Samsunspor

Gazişehir Futbol Kulübü karşısında oyunun genelinde kötü bir performans sergileyen kırmızı beyazlılar, özellikle savunmada tel tel döküldü. Samsunspor Özgürcan(pen), Del Walle ve Webo'nun(pen) gollerine engel olamayınca sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Samsunspor Haber - Samsunspor, ikinci devrenin açılış maçında Gazişehir Futbol Kulübü'ne konuk oluyor. Gaziantep Stadı'nda oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. Ancak ilerleyen sürede oyunun kontrolünü eline geçirmeyi başaran ev sahibi takım, zayıf Samsunspor savunmasını zorlamaya başladı. Karşılaşmanın 28'nci dakikasında Özgürcan Özgür, penaltıdan attığı golle ilk devrenin sonucunu tayin etti. (1-0)

ÜÇ GOLÜN İKİSİ PENALTIDAN

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına Chibuike ve Jonathan Ayite'yi oyuna alarak başlayan kırmızı beyazlılar, bu yarının ilk çeyreğinde rakibi karşısında oyunun üstünlüğünü eline geçirdi. Samaras ve Ayite ile 50 ile 65 dakikaları arasında Antep kalesinde net fırsatlar bulsada kırmızı beyazlılar, 83'te önve Yonathan del Valle ve 89.dakikada penaltıdan Pierre Webo'nun penaltı golleriyle sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.