Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un golcüsünü açıklıyoruz... BREZİLYALI YILDIZ GELİYOR

Samsunspor

Samsunspor'un 'ÇİLEK' transferini açıklıyoruz. Adı: Douglas Willians da Silva Souza.. 28 yaşında olan Brezilyalı forvet sol ayağını kullanıyor. 1.88 boyundaki yıldız oyuncu, Birleşik Arap Emirlikleri Pro Ligi takımlarından Khor Fakkan takımında oynuyor.

Samsunspor Haber -  Samsunspor'un 'ÇİLEK' transferini açıklıyoruz. Adı: Douglas Willians da Silva Souza.. 28 yaşında olan Brezilyalı forvet sol ayağını kullanıyor. 1.88 boyundaki yıldız oyuncu, Birleşik Arap Emirlikleri Pro Ligi takımlarından Khor Fakkan takımında oynuyor. Bu sezon 15 maçta görev alan Brezilyalı forvet 5 gol ve 2 de asistle sezonu tamamladı. Güçlü fiziğiyle dikkat çeken Tanque, ikili mücadelelerde kolay kolay yıkılmıyor. Kafa toplarına hakim olan ve gollerin birçoğunu bu şekilde atan 1.88'lik santrfor, uzaktan şutlarla da rakip kalecileri zorluyor. 

EKSİK YÖNÜ 

Futbol hayatına Brezilya'da başlayan Tanque'nin en üst düzey oynadığı lig şu anda top koşturduğu Portekiz Ligi. Büyük arenalarda boy göstermeyen 28 yaşındaki futbolcunun tecrübe eksikliği bulunuyor. Ayrıca fizik yapısı nedeniyle kontratak futboluna yatkın değil. Brezilyalı forvet, iki yıl önce Galatasaray'ın da yakın takibindeydi. Fatih Terim tarafından ısrarla transfer edilmesi istenen Douglas Willans da Silva Souza ile Samsunspor, resmi olarak anlaşma sağladı. Oyuncunun yarın Samsun'da olması bekleniyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.