Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un forveti iddialı! Gözler Ahmethan'da olacak 

Samsunspor

Fizik, kondisyon olarak lige hazır olduğu mesajı veren Ahmethan Köse, bu akşam İzmir deplasmanında Altay ile oynanacak zorlu 90 dakikada takımının gol umudu olacak. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da bu akşam oynanacak Altay karşılaşmasında gol umudu Ahmethan Köse olacak. Sezon öncesi hazırlık kampının çalışkan ismi olarak göze çarpan başarılı oyuncu, Trabzonspor ve Giresunspor ile oynanan hazırlık maçlarında da iyi bir performans ortaya koymuştu. Fizik, kondisyon olarak lige hazır sinyali veren kırmızı beyazlı oyuncu, bu akşam İzmir deplasmanında Altay ile oynanacak zorlu 90 dakikada takımının gol umudu olacak. 

BEN HAZIRIM 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bu akşam ki müsabaka ilk 11 de şans vermesi beklenen Ahmethan Köse, kendisini hazır hissettiğini söyledi. Çok zorlu ve yorucu bir lig maratonuna başlayacaklarını dile getiren başarılı futbolcu, "Takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Aramıza katılan arkadaşlarımızla daha da güçlendik. İnşallah bu akşam İzmir'den güzel bir sonuçla evimize döneceğiz. Buna inanıyoruz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.