Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un  FİNAL HAFTASI

Samsunspor

Teknik direktör Taner Taşkın, Çarşamba günü Bodrum Belediyespor ve Pazar günü de sahalarında oynayacakları Kastamonuspor maçlarının final havasında geçeceğini söyledi.  

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Çarşamba günü Bodrum Belediyespor ve Pazar günü de sahalarında oynayacakları Kastamonuspor maçlarının final havasında geçeceğini söyledi.  Bodrum Belediyespor maçının suni çimde olmasının takımı çok fazla etkilemeyeceğini belirten kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, “Artık suni çimler normal çime yakın. Rakibimiz de yeni kurulmuş bir takım. Onlar da bu çime ne kadar alışmış olabilir ki. Biz mazeret üretmeden çıkıp bu iki maçı kazanarak yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu. 

EN BÜYÜK KOZUMUZ TARAFTARIMIZ 

Samsunspor taraftarı ile arasında hiçbir sorun olmadığını bir kez daha dile getiren Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın şunları söyledi; "Taraftar beni Sancaktepe maçından sonra protesto etti. Bu onların hakkı. Çünkü takımların gerçek sahipleri taraftarlardır. Samsunspor için taraftarın yeri ayrıdır. Taraftarı ile bütünleşen Samsunspor’un yenemeyeceği takım yoktur. Biz bu ligden çıkacağız ve bu başarının baş rolünde de taraftarlarımız olacaktır. Bizlerde takım olarak alacağımız başarılı saha sonuçlarıyla taraftarlarımıza güzel bir sezon yaşatmak istiyoruz.” 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.