Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un deplasman korkusu yok 

Samsunspor

Şu ana kadar geçen 15 haftalık periyotta deplasmanda oynadığı 8 maçta yenilgi yüzü görmeyen kırmızı beyazlılar, bu süreci 5 galibiyet, 3’te beraberlikle tamamladı.

Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Yılport Samsunspor, bu sezon iç sahaya oranla deplasmanda daha başarılı bir grafik sergiliyor. Şu ana kadar geçen 15 haftalık periyotta deplasmanda oynadığı 8 maçta yenilgi yüzü görmeyen kırmızı beyazlılar, bu süreci 5 galibiyet, 3’te beraberlikle tamamladı. 

DIŞARDA HİÇ KAYBETMEDİK

Bu sezon deplasmanda bileği bükülmeyen kırmızı beyazlılar, 8 maçta 18 puan topladı. Buna karşılık iç sahada ya kazanan ya da yenilen kırmızı beyazlılar, bugüne kadar 7 maça çıktı. Yılport Samsunspor, bu zorlu maç programında 5 galibiyet, 2 yenilgi elde ederken; taraftarı önünde berabera kalmadı. Kırmızı beyazlılar, devreyi Manisaspor ile içerde; Sakaryaspor ile deplasmanda oynayarak tamamlayacak. 

GÖZÜ ZİRVEDE 

Yılport Samsunspor, son iki maç öncesinde şu anda 33 puanla 3’ncü sırada yer alıyor. Sakaryaspor’un 2, Sarıyer’in ise 1 puan gerisinde olan kırmızı beyazlı ekip, bu iki müsabakadan 6 puan çıkartarak, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Kırmızı beyazlı taraftarlar, takımlarına güvendiklerini ve devreyi lider tamamlayacaklarına inandıklarını belirttiler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.