Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un deplasman fobisi

Samsunspor

Samsunspor ligde en son deplasman galibiyetini 18 Ağustos 2017 tarihinde Manisaspor karşılaşmasında 1-0'lık skorla aldı. Bu maçın ardından deplasmanda 9 maça çıkan kırmızı beyazlı ekip, bir daha galibiyet yüzü göremedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor ligde en son deplasman galibiyetini 18 Ağustos 2017 tarihinde Manisaspor karşılaşmasında 1-0'lık skorla aldı. Bu maçın ardından deplasmanda 9 maça çıkan kırmızı beyazlı ekip, bir daha galibiyet yüzü göremedi. Samsunspor, 9 maçta 5 beraberlik alırken 4 kez de mağlup oldu. Bu maçlarda kalesinde 14 gol gören kırmızı beyazlılar, 7 gol atabildi.

ZOR BİR MÜSABAKA

Hafta sonu yine kritik bir deplasmanda maçına çıkacak Samsunspor, Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Transfer yasağından dolayı devre arasında kadrosuna yeni bir isim katamayan kırmızı beyazlı ekip, bu maçı kazanarak hem deplasmanda uzun süren galibiyet hasretine son vermeyi hem de kırmızı çizginin biraz daha uzağında kalmak istiyor. Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, her yönüyle zor bir müsabaka oynayacaklarını ancak kazanan tarafın kendileri olacağını söyledi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.