Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'u Ümraniyespor değil Hakem Keleş durdurdu 

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, büyük mücadeleye sahne olan müsabakada Ümraniyespor deplasmanında ilk devreyi 1-0 önde kapatmasına rağmen 90 dakika sonunda sahadan 2-2'lik sonuçla ayrıldı.  

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, Ümraniyespor deplasmanında ilk devreyi 1-0 önde tamamladı. Belediye Şehir Stadı'nda oynanan maça rakibinin tam saha presi karşısında başlayan kırmızı beyazlılar, oyunun ilerleyen bölümlerinde önce dengeyi daha sonra ise üstünlüğü eline geçirdi. Samsunspor, temposunu artırdığı dakikalarda Gökhan Karadeniz'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu tayin etti. 

SAMSUNSPOR'U  SERTLİKLER DURDURDU 

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarıya oranla daha sert bir oyun kurgusuyla başlayan ev sahibi takım, ikili mücadelelerde hakeminde müsade etmesiyle sertliklerini artırdı. 63'te Ahmet Canbaz'ın golüyle skora denge geldi. Karşılaşmanın 90.dakikasında çok ilginç bir olay yaşandı. 

SAHA İÇİ KARIŞTI 

Okan Derici'ye yapılan faul sonrasında oyun hakem atışı ile başlayacaktı. Hakem Ramazan Keleş, Djedje ile Ahmet'in arasına topu bıraktı; ancak Ahmet, kırmızı beyazlı oyuncunun topa müdahelesini beklemeden bi anda topu sürerek topu filelere gönderdi. Bu dakikadan sonra oyun alanı karıştı. 

ÜMRANİYE AYIP ETTİ SONRA ÖZÜR DİLEDİ 

Fair-play kurallarını ayrıkı atılan gol sonrasında Samsunspor'da Nadir santra ile beraber rakibinde müsade etmesiyle topu Ümraniye filelerine gönderdi ve müsabaka 2-2'lik skorla tamamlandı. Ümraniye'nin golü sonrasında teknik direktör Ertuğrul Sağlam'da kırmızı kartla oyundan atıldı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.