Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

'Samsunspor'u koşulsuz seven çok sayıda ki insan yavaş yavaş Samsunspor'dan duygusal manada uzaklaşıyor' 

Samsunspor

Gazeteci ve spor yazarı Hakkı Yeşilyurt, "Maalesef camiamızda çok güçlü, çok saygın koşulsuz Samsunspor'u seven çok sayıda insan yavaş yavaş Samsunspor'dan duygusal manada uzaklaşıyor. Bu çok tehlikeli bir gelişme" dedi.

Samsunspor Haber - Gazeteci yazar Hakkı Yeşilyurt, kanaldaa.com'da Samsunspor'un efsane oyuncusu Celil Sağır ile birlikte katıldığı 'futbol konuşmaları' adlı programda çok önemli bir açıklama yaptı. Gazeteci Yeşilyurt konuşmasında şunları söyledi;  "Şu ayrıntıya herkesin çok dikkatli bir şekilde bakması lazım; maalesef camiamızda çok güçlü çok saygın koşulsuz Samsunspor'u seven çok sayıda ki insan yavaş yavaş Samsunspor'dan duygusal manada uzaklaşıyor. Bu çok tehlikeli bir gelişme. 

Özellikle bunun üzerine kafa yormak gerekir. Gerek tribünlerden gerek kulübün çeşitli kademelerinde görev yapmış, karşılıksız bu işe gönül vermiş insanlar; kulübün kullandığı kimi incitici kimi kırıcı ve acıtı dilden dolayı yavaş yavaş belki de içinde fırtınalar yaşayarak kulübümüzden uzaklaşıyor. Bu tehlikenin farkına varmısı gerekiyor herkesin".  

TARAFTARLARINSTADA GELMEME NEDENİ BUDUR 

Taraftarların stada gelmeyişinin en büyük nedenin bu olduğunu söyleyen Celil Sağır ise, 'Ben' merkezde olmayacağız, 'Biz' merkezde olacağız ki başarı gelsin. Sıkıntı ben olursa; birilerini yavaş yavaş inciltirsen o zaman sıkıntı yaşarsın. Tarihinle değerlerinle taraftarınla hep bir bütün olacaksın. Bunlardan bir tanesi olmazsa kayıptasın" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.