Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'u kimse sahipsiz sanmasın 

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Ligde bir gölün bile önemli olduğu dönemlerden geçiyoruz. Burada çalınan 4 puan çok önemli. Herkes dikkatli olmalı. Samsunspor kayyum yönetimi ile yönetiliyor olabilir ama asla sahipsiz değil” dedi. 

Samsun Haber – Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, son haftalarda hakem hatalarının nedense hep kendilerine yapıldığını söyledi. Boluspor maçında 3 puanlarının hakem Abdülkadir Bitigen tarafından gasp edildiğini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Boluspor maçında sahanın özellikle ikinci yarıda hakimi tamamen bizdik. Boluspor kazanma adına hiçbir şey yapmadı. Samaras’ın düşürülmesi penaltı idi bir de ceza sahasında Bolusporlu bir oyuncu elle topu bilerek düzeltti görünmezlikten geldi.” dedi. 

HAKKIMIZI SONUNA KADAR ARAYACAĞIZ 

Başkan Ahmet Güral Karayılmaz, Adana’da oynadıkları Adana Demirspor maçında verilmeyen net gol ve Boluspor maçında verilmeyen penaltı ile 4 puanlarının gittiğini söyledi. Karayılmaz, “ Ligde bir golün bile önemli olduğu dönemlerden geçiyoruz. Burada çalınan 4 puan çok önemli. Herkes dikkatli olmalı. Samsunspor kayyum yönetimi ile yönetiliyor olabilir ama asla sahipsiz değil. Biz bu takımın haklarını sonuna kadar arayacağız. Görüntülü savunmamızı da federasyona gönderdik” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.