Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, Tuzlaspor'u 2 golle geçti... BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ 0-2

Samsunspor

Zorlu Tuzlaspor deplasmanında 3 puana Yasin Öztekin'in penaltıdan ve Mathias'ın golleriyle uzanan kırmızı beyazlı ekipte Saviceviç kırmızı kart gördü. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, Tuzlaspor karşısında ilk 45 dakikayı golsüz beraberlikle tamamladı. 15 Temmuz Stadı'nda son derece bozuk bir zeminde oynanan karşılaşmaya kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, ilerleyen sürede oyunda hakimiyeti eline geçirdi. Özellikle geriden uzun toplarla etkili olan Samsunspor Tomane, Gökhan Karadeniz ve Djedje ile Tuzla kalesinde net fırsatlar bulsada galibiyet golüne ulaşamadı.

GOLLER GELDİ 

Karşılaşmanın ikinci devresine yine ilk yarıda olduğu gibi kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, kısa paslarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Samsunspor'un topa sahip olduğu bölümlerde Saviçevic'in ara pasında Hamroun yerde kaldı ve hakem Yiğit Arslan penaltı noktasını gösterdi. Yasin'in penaltı atışında takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın son bölümlerinde Saviceviç'in ikinci sıradan kırmızı kartla oyundan atıldı. Samsunspor, son dakikada Mathias'ın golüyle Tuzla'yı mat etti. 0-2

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.