Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor transferden vaz mı geçiyor?

Samsunspor

Samsunspor'un devre arası transfer döneminde talip olduğu oyuncular ya Süper Lig’i tercih ediyor, ya da çok yüksek paralar talep ediyor. Bu durum Başkan Yüksel Yıldırım'ı transferden vaz geçirme boyutuna kadar getirdi. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde adım adım şampiyonluğa yürüyen Samsunspor'da herkes yapılacak bomba transferleri beklerken; Başkan Yüksel Yıldırım'ın önceki gün isteyipte alamadıkları isimleri deşifre etmesinin ardından camiada tüm umutlar neredeyse tükenmiş durumda. Samsunspor'un devre arası transfer döneminde talip olduğu oyuncular ya Süper Lig’i tercih ediyor, ya da çok yüksek paralar talep ediyor. Bu durum Başkan Yüksel Yıldırım'ı transferden vaz geçirme boyutuna kadar getirdi. 

BİR TEK MOUSSA GUEL GELDİ

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren rakipler çok sayıda isimle kadrolarını güçlendirmeye devam ederken kırmızı beyazlılar ise şu ana kadar sadece 22 yaşındaki Moussa Guel ile anlaşabildi. Her şeye rağmen oyuncu arayışlarını sürdüren Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'ın ne zaman hangi isimleri takıma kazandıracağı ise büyük merak konusu oldu. Bu arada sakatlıktan dönen oyuncuların çokluğu Başkan Yıldırım'ı transfer yapma isteğini azalttığı yönünde de bilgilerin kamuoyuna yayıldığı da iddia edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.