Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor transfer sürecini  yavaşlattı

Samsunspor

Şu anda transfer sürecini yavaşlattıklarını sözlerine ekleyen Başkan Yıldırım, "Hocamız ve transfer komitemiz bir toplantı yapacağız. İki kampın raporunu masaya yatıracağız. Acele etmeyeceğiz. Süper Lig'e göre takımı şekillendirmek istiyoruz. Fiyatlar çok yüksek. Oyunculara bakıyoruz" dedi.  

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, transferde hızlı hareket etmeme kararını aldıklarını ve bundan dolayı süreci bilerek yavaşlattıklarını açıkladı. 
Başkan Yıldırım, HALK Gazetesi Haber Editörü N. Alper Cabbar'a konuştu. Yoğun iş temposunda sürekli yurt dışında seyahatlerde olduğunu belirten Yıldırım, taraftarların transfer beklentilerine cevap vermek istediklerini ancak bütçelerine göre transfer yapmak istediklerini söyledi. Yıldırım, Samsun ve Erzurum kampının raporunu Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'ndan istediğini, takımdan ayrılacak ve kalacak isimleri, öncelikli transfer mevkilerini görüşeceklerini belirtti.

8-9 TRANSFER PLANLIYORUZ

Şu anda transfer sürecini yavaşlattıklarını sözlerine ekleyen Başkan Yıldırım, "Hocamız ve transfer komitemiz bir toplantı yapacağız. İki kampın raporunu masaya yatıracağız. Acele etmeyeceğiz. Süper Lig'e göre takımı şekillendirmek istiyoruz. Fiyatlar çok yüksek. Oyunculara bakıyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var. Kale ve defans tamam. Forvet aldık. 6-8 ve 10 numara, sağ ve sol kanatlara, iki de forvet düşünüyoruz. Yani 8-9 transfer daha yapmayı planlıyoruz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.