Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor  tempo artırdı 

Samsunspor

Sakatlıkları devam eden Mücahit ve Saviceviç'in yer almadığı antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncuların, istekli ve hırslı görüntüleri teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yüzünü güldürdü. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenman koruyucu egzersiz, 4’e 2 oyun, dayanıklılık parkuru ve 11’e 11 yarı sahada oyunun ardından son buldu. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Pazartesi akşamı İzmir'de oynanacak Altınordu karşılaşması hazırlıkları yoğun tempoda devam ediyor. Sakatlıkları devam eden Mücahit ve Saviceviç'in yer almadığı antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncuların, istekli ve hırslı görüntüleri teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yüzünü güldürdü. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenman koruyucu egzersiz, 4’e 2 oyun, dayanıklılık parkuru ve 11’e 11 yarı sahada oyunun ardından son buldu. 

MORALLER YERİNDE 

Kırmızı beyazlılarda zorlu Altınordu maçı hazırlıkları yarın yapılacak çalışmayla devam edecek. Pazartesi akşamı İzmir'de oynanacak kritik müsabaka öncesinde moral motivasyon ve fizik olarak en üst düzeye çıkacaklarını dile getiren Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Altınordu maçıyla beraber ligde iyi bir seri yakalayacaklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, futbolcularına bu konuda güvenin sonsuz olduğunu da sözlerine ekledi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.